Home » Interieur » Aluminium textielframe laten bedrukken

Aluminium textielframe laten bedrukken

Foto op textielframe

Heeft u een bijzondere foto die u op een unieke en opvallende manier in het interieur van uw woning wilt verwerken? Dan kunt u uw favoriete foto op een textieldoek laten printen. Kiest u voor een foto op textielframe, dan krijgt u uw favoriete foto haarscherp op een groot, opvallend en kwalitatief hoogwaardig textieldoek geprint om de foto een opvallende plaats in uw woning te geven. Meer weten over het printen van een foto op textieldoek / Foto auf Textilrahmen? Lees dan meer over deze bijzondere manier om een foto in uw interieur te verwerken op deze pagina.

Foto op textielframe: algemene informatie

Nikkel Art is gespecialiseerd in het printen van foto’s op diverse materialen. Zo kunt u bij ons terecht voor het printen van een foto op canvas, maar ook voor het printen van een foto op plexiglas of het printen van een gordijnen / Gardinen. Kiest u voor het printen van een foto op textielframe, dan wordt uw foto haarscherp en full colour met UV op een hoge kwaliteit 210g fabric deluxe peesdoek geprint. Dit textieldoek is voorzien van een zogeheten geconfectioneerde siliconen pees, die ervoor zorgt dat de foto helemaal strakgespannen wordt om het aluminium frame van de foto op textielframe met doek. En omdat het doek altijd wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk ophangsysteem, kunt u het doek eenvoudig ophangen in uw woning, op uw kantoor of in uw winkel. Tot slot is het zelfs mogelijk om het doek op te hangen in uw beursstand, want de foto op textielframe kan eenvoudig en binnen enkele minuten vervoerd, gemonteerd en gedemonteerd worden.

Lees ook:  Fototapete nach Maß

Heeft u na enkele maanden genoeg van de foto die op doek met textielframe wordt getoond? Dan hoeft u geen nieuw product te bestellen om een nieuwe foto in het frame te plaatsen, want het doek in de frame kan eenvoudig vervangen worden. Het enige wat u hoeft te doen als u een nieuwe foto (Fotorollo) wilt, is het aanschaffen van een nieuw doek. U kunt zelf kiezen of u een textieldoek met aluminium frame aanschaft of enkel een textieldoek in huis haalt. Het los aanschaffen van een textieldoek is ook mogelijk, zodat u uw doek altijd kunt vervangen met een doek met nieuwe foto.

De afmetingen van de foto op textielframe

Wie een foto op textielframe met doek aanschaft, kan kiezen uit twee formaten voor de dikte van het frame en het doek. Zo kunt u kiezen voor een vrij dunne afmeting van 17 mm dik, maar kunt u het doek en het frame ook iets dikker en steviger maken door te kiezen voor een dikte van 23 mm. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, kiest u een dikte die bij u past.

Hoe groot uw aluminium textielframe met doek precies moet zijn, is helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeften. Zo kunt u zelf een frame en doek op maat laten maken, waarbij u een aluminium textielframe met doek kan bestellen tot een maximaal afmeting van 200 x 200 cm. Of u nu een vierkant frame wilt bestellen of liever een rechthoekige frame bestelt: alles is mogelijk bij Nikkel-art.

Lees ook:  Metropool op fotobehang voor op de muur

Bestel direct uw favoriete foto op textielframe

Nikkel Art heeft miljoenen afbeeldingen in de online collectie die u op een textielframe met doek kunt laten printen. Heeft u een afbeelding van uw eigen collectie die u graag op een aluminium textielframe met doek wil laten printen? Dan is dit ook mogelijk bij Nikkel-art en kunt u eenvoudig uw eigen foto selecteren om door onze professionals te laten printen.

Het enige wat u hoeft te doen om uw favoriete foto op textielframe te bestellen, is het selecteren van een foto die u op het doek wilt laten printen en het veilig, snel en eenvoudig bestellen van uw textielframe met doek in de gewenste afmeting. Heeft u dit gedaan, dan wordt u uw favoriete foto direct in hoge kwaliteit op een doek met textielframe geprint en krijgt u uw product zo snel mogelijk thuisgestuurd.
Ontdek ook Tapetentrends 2022